värmepump Östermalm

Planerar du att skaffa värmepump till fastigheten i Östermalm? Hör av dig till oss på Dena-Värme så hjälper vi dig!

värmepumpar Östermalm

Planerar du att skaffa värmepump till fastigheten i Östermalm? Hör av dig till oss på Dena-Värme så hjälper vi dig!

värmepumpar Östermalm

Solen är vår överlägset största källa till energi. Den värmer luft, vatten, mark och berggrund på jorden. Med hjälp av modern teknologi kan vi människor numera utvinna den lagrade solenergin som finns omkring oss. Samlingsnamnet för de innovationer som gör detta möjligt är värmepumpar, och det är just vad vi levererar i Östermalm med omnejd!

Vill du veta vad det skulle kosta dig att installera en värmepump i Östermalm? Ring eller maila till oss för att begära en gratis offert redan idag!

Klimatsmart uppvärmning
Genom att låta installera värmepump i Östermalm tar du ett stort kliv mot klimatsmart uppvärmning.
Certifierad firma
Vi är en trygg, certifierad och välförsäkrad firma inom värmepumpar i Östermalm.
Konkurrenskraftiga priser
Hos oss blir du alltid erbjuden några av marknadens mest konkurrenskraftiga priser.

Dena-Värme

Varje år förser vi fastigheter runt om i Östermalm med värmepumpar av varierande slag. Bland våra uppdrag finns alltifrån installation i privata bostäder och sommarhus till stora offentliga byggnader. Bland våra kunder finns såväl företag, offentliga verksamheter och föreningar som privatpersoner. Vi är stolta över att kunna leverera värmepumpar i Östermalm till alla som ber oss om det. Vårt team bistår både med kontroll och reparation av kylaggregat samt service och installation av värmepumpar i Östermalm.

Du kan läsa vidare för att veta mer om hur våra värmepumpar i Östermalm fungerar, och vad du som kund kan tjäna. Om du vill komma i kontakt med oss för service av värmepump eller kylaggregat redan nu – Ring till direkt oss så ser vi till att ordna jobbet!

till kontaktsidan

Fördelar med värmepump i Östermalm

Du kanske har märkt att det, fastighetsägare emellan, har pratats allt mer om värmepumpar i Östermalm. Det är faktiskt inte särskilt konstigt, givet de många fördelar som finns med uppvärmningsmetoden.

Ekonomiska aspekter

Uppvärmning är kostsamt, det vet alla som någonsin varit fastighetsägare. En av de absolut främsta anledningarna till att människor skaffar värmepump i Östermalm är således den ekonomiska vinsten. Vinsten är dessutom tudelad:

- En säker investering i fastigheten

Tänk dig att du letar efter en ny villa. Du väljer mellan två olika hus som du gillar, båda med snarlika priser. Du får reda på att det enda huset värms upp med gamla metoder och att det andra värms upp av bergvärme. Kom då ihåg att uppvärmningen i ett hus som värms upp med värmepump i Östermalm ofta kostar flera gånger mindre om året. Vilket hus väljer du?

Husaspiranter ställs inför denna situation regelbundet. Vår poäng är att uppvärmningsmetod är ett viktigt argument för huruvida man köper eller går till nästa fastighet. Genom att låta installera värmepump i Östermalm höjs värdet på huset.

- Smart och billigt

Installationen av värmepumpen i Östermalm varierar förstås beroende på vilken pump du väljer. Man brukar däremot säga att priset för installationen, oavsett lösning, betalas igen på ungefär 6-10 års tid. Detta eftersom kostnaden för uppvärmningen reduceras så pass mycket att installationen av värmepumpen snart har betalats tillbaka.

Miljö och klimat

Det bästa med solenergin är att den aldrig tar slut. I alla fall inte under den tid som människan finns på planeten. Solen fyller ständigt på med ny energi i luft, vatten, mark och berg. Hur mycket vi än utvinner denna energi så kommer vi aldrig att kunna göra slut på den. Detta gör värmepump i Östermalm till en av de absolut mest miljövänliga metoderna för uppvärmning.

Anpassningsbar och säker uppvärmning

När vintern kyler ner vårt land verkar värmepumpen i Östermalm för just det som namnet antyder. Den värmer fastigheten så att inomhusmiljön blir behaglig även under årets kallaste och mörkaste månader. Vad som däremot inte framgår i namnet är att värmepumpen i Östermalm också kan fungera på motsatt sätt. Under sommarmånaderna, då högsommarvärmen frestar på som mest, kan pumpen ställas om. Den kan då leverera kall luft till det, av sommaren, uppvärmda huset. Denna funktion är mycket uppskattad hos många som äger ett hus i Östermalm med värmepump.

Ett underhållningsfritt alternativ

Vill du ha en uppvärmningsmetod där du regelbundet behöver engagera dig och fixa med anläggningen själv? Då är värmepump i Östermalm förmodligen inget för dig! Om du däremot upplever att du vill ha en uppvärmningsmetod som går av sig själv bör du undersöka saken närmare. Service av värmepumpar i Östermalm är nämligen väldigt sällsynt förekommande. Detta varierar mellan olika lösningar, men dessa pumpar är kräver sällan underhåll utan puttrar på problemlöst.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande värmepumpar eller vill veta mer om våra tjänster?

4_rektangel@2x

Luftvärmepump

Det finns olika typer av luftvärmepumpar. Dessa lösningar är några av de vanligaste värmepumpar i Östermalm som vi arbetar med. För att du som kund ska få den lösning du förväntar dig erbjuder vi helhetstjänster när det gäller värmepumps-arbeten. Detta innebär att vi, om så önskas, finns med som en integrerad part under hela processen. Från projektering och planering till leverans, montering och installation av din värmepump i Östermalm. Detta brukar vara mycket uppskattat hos våra kunder.

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.